Közösségi adománygyűjtések az AdakozóKedden

Élmény adománygyűjtés - Egyedülálló és rendkívül különleges lehetőség, az adományozók között egy influenszerrel, hírességgel közös élmény kerül kisorsolásra.  

Tölts el egy igazi élménynapot Kárpáti Rebekával!

Eltöltenél egy napot Kárpáti Rebekával, a bűbájos modell-műsorvezető-színésznővel? Ha most adományozol, mindez Tiéd lehet, miközben az Afrikáért Alapítványnak is segítesz!

Szervező: Afrikáért Alapítvány Magyarország

Helyszín: Magyarország

Hajrá PICik! - Reggelizz kedvenc sztároddal a PICikért!

Tudtad? Az 1000 gramm súly alatti koraszülött babák közül 4-ből csak 3-an maradnak életben. Te viszont segíthetsz küzdeni a legnagyobb hősöknek: adományoddal támogathatod 20 inkubátor vezérlő megvásárlását!

Szervező: Alapítvány az Alapítványokért

Helyszín: Magyarország

Közösségi adománygyűjtés - Nézz körül és támogass egy számodra is szimpatikus ügyet!  

1000 Mikulás Csomag

1000 gyermek boldog mosolya a célunk. Szeretnél a részese lenni? Támogasd programunkat, hogy minél több Mikulás csomaggal okozzunk Boldog ünnepet a nélkülöző gyerekeknek.

Szervező: Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány

Helyszín: Magyarország/

Segíts Te is szívvel-lélekkel a szívbeteg kisbabának!

A szívbeteg gyermekek esetében gyakran már újszülött korban operációra kerül sor. Ehhez speciális, operatív nyitott inkubátorra van szükség, melynek beszerzésére gyűjtünk és számítunk a segítségedre!

Szervező: Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete

Helyszín: Magyarország

Interaktív Mesefal a szigetvári kis betegekért

A szigetvári kórház gyerekosztályának folyosóján egy fajátékokkal teletűzdelt, tündérekkel kifestett falat szeretnénk létrehozni a gyorsabb felépülés érdekében. Segíts te is könnyebbé tenni a bent tartózkodást!

Szervező: Nevetnikék Alapítvány

Helyszín: Magyarország/

Vizualitáson keresztül a fiatal felnőttek lelki egészségéért 

Támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy modern képi nyelven meg tudjuk szólítani azokat a fiatalokat, akiknek lelkigondozói, mentálhigiénés beszélgetésre van szüksége. Légy részese Te is missziónknak!

Szervező: Jézus Társasága Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Ezer Gyermek Szeretet Mikulása

A szeretet jegyében idén 1000 nélkülöző, hátrányos helyzetben élő, árva, nagycsaládos kisgyermek kap a jótékonysági Mikulástól csomagot. Segíts Te is Csodát tenni, adományozz egy gyermekmosolyt!

Szervező: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Láthatatlan sérülések

A terápia ne legyen kiváltság! Adakozz Te is, hogy minél több hátrányos helyzetű túlélőt támogathassunk a gyermekkori szexuális abúzus feldolgozásának útján!

Szervező: Traumaközpont Nonprofit Kft.

Helyszín: Magyarország

Minden gyerek lehet asztronauta

A Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóházban inkluzív szemléletben teremtjük meg a boldog iskolás/felnőtt kor alapjait. Célunk felépíteni egy űrbázis játszóteret. Kérjük, segítsen Ön is! :) 

Szervező: Rejtett Kincsek Down Egyesület

Helyszín: Magyarország

Önkéntes mentorprogram szociális alapon

Támogasd Te is a valós igényeken alapuló önkéntes mentorprogramjainkat, melyeket gyermekotthonokba és szociális családokba viszünk.

Szervező: VONESZO Hátrányos Helyzetűeket Segitő Alapitvány

Helyszín: Magyarország/

Kutyaszemmel - Segíts a gazdátlan kutyáknak túlélni a telet!

Előrejelzések szerint 18.000 kutya nem fogja túlélni az idei telet az utcákon, a gyepmesteri telepeken, elhanyagolt otthonaikban. Az egyetlen esélyt a menhelyek jelenthetnék nekik. Kérjük, segíts, ha tudsz.

Szervező: Hangya Közösség

Helyszín: Magyarország

600 óra figyelem és törődés

Ünnep fények nélkül? Fenyőfa díszek nélkül? Ugye, elképzelhetetlen? Ilyen lenne a tanoda mentorok nélkül! 35 gyerekkel tanulnak minden nap, segítve, támogatva, felzárkóztatva őket. Segíts, hogy folytathassuk!

Szervező: Kompánia Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Közösségben az erő!

Jezsus öregdiákként célunk, hogy visszaadjuk mindazt a szépet és jót, amit iskolánktól kaptunk! Támogassuk együtt a jelenlegi diákokat, hogy ugyanazt az élményt ők is megkapják, mint mi!

Szervező: Jezsuita Nevelésért Alapítvány

Helyszín: Magyarország/

Madárvédelem, 25 téli madáretető kihelyezése

A hideg téli időszakban 25 új madáretetőt készítünk, mely révén több ezer szárnyas barátunk számára segítjük a hideg átvészelését. Vegyél részt Te is a természetvédelmi programban. Segítséged fontos, köszönjük!

Szervező: Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület

Helyszín: Magyarország

Új labdát a kis elefántnak!

Az állatkerti állatoknak is kell egy kis szórakozás! Segíts, hogy új játékokat kaphassanak, hogy aktívan, élménydúsan élhessék napjaikat!

Szervező: Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Helyszín: Magyarország

Adj a szolidaritásra! - Budapest Pride

Adj bele te is a Budapest Pride Szolidaritási Alapba, ami vidéki szervezetek programjait támogatja 2020-ban! Segíts, hogy jövőre is egy országos méretű, egy hónapos fesztivál valósulhasson meg!

Szervező: Szivárvány Misszió Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Te is lehetsz angyal!

Tedd boldoggá a csörögi nehéz sorsú gyerekek karácsonyát!  Hagy teljen a délelőttjük izgatott készülődéssel, legyen nekik is szépen feldíszített fájuk,  olyan ajándékaik, amire igazán vágynak!

Szervező: Mahájána Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Minden fa számít. Ültessünk a klímáért! 

A legjobb fellépés a klímaváltozással szemben a faültetés! Támogasd akciónkat, hogy a TE nevedben is elültethessünk egy fát, hiszen minden fa számít!

Szervező: Ökotárs Alapítvány

Helyszín: Magyarország/

Kutyakarácsony - 25 kutyaház 25 mentett kutyusnak

A megmentett, gazdit kereső kutyusok részére szolgáló kutyaház beszerzése a cél. Az adományból 25 jó minőségű kutyaházat tudunk beszerezni. A legapróbb felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Szervező: Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület

Helyszín: Magyarország

Egy már 100 éve élő történet újraértékelése

Számítunk a te segítségedre is! Célunk Kucsera Ferenc boldoggá avatásának előmozdítása. A sikeres, életvidám szentendrei káplán emberi tartása, Istenből gyökerező hite olyan példát mutat, mely filmet érdemel...

Szervező: Experiment Produkciós és Szolgáltató Non Profit Kft.

Helyszín: Magyarország

Cseperedő Csöppségek Burában 

A hiperédes ikerbabák, Angela és Arnold árvaházunkban találtak biztonságos otthonra.  Segíts, hogy megkaphassák egészséges fejlődésükhöz szükséges táplálást és gondoskodást életük e korai szakaszában!

Szervező: Taita Alapítvány Afrikai Gyermekekért

Helyszín: Magyarország

Tesztek is vagy csak nézitek?

A “Levegőt!” című számunkkal berúgtuk az ajtót. Most ezen az ajtón szeretnénk besétálni a megoldásokkal. Támogasd a következő következő számunk és klipünk elkészítését!

Szervező: A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Helyszín: Magyarország

Gurítsd be a segítőkocsit!

Az Utcajogász jogsegélyszolgálat működtetésében fontos szerepe van a hajléktalanságot vagy lakhatási szegénységet megtapasztalt segítőinknek. A kampányban a segítői rendszerünk fenntartásához kérünk támogatást.

Szervező: Utcajogász Egyesület

Helyszín: Magyarország

FOLKAMENCO – Rítus, Ritmus, Szenvedély Megvalósítására

A FOLKAMENCO előadásban külföldi művészek is szerepelnek, akiknek utazási- és szállásköltségéhez anyagi forrásra van szükségünk. Támogasd a nemzetközi művészetet! Az adományozóknak meglepetéssel is készülünk.

Szervező: FlamenCorazónArte Táncszínházi Közhasznú Egyesület

Helyszín: Magyarország

Adj örökbe sikerélményt!

Sikerélmény mindenkinek kell, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek mégsem jut? Mi nekik visszük el szabadulószobáinkkal a siker élményét. Segítesz nekünk, hogy újabb gyerekekhez eljuthassunk?

Szervező: Fortély-sátor Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Legyél most Te a közös pont a KIKAPCS. közösségben!

Mi hiszünk abban, hogy még ha mindenki kicsit más is, de közös pontot mindig lehet találni! - Támogasd a KIKAPCS. gyerekek 1 éves fejlesztését!

Szervező: KIKAPCS. Alapítvány

Helyszín: Magyarország

Esélyegyenlőség az oktatásban!? Tegyünk érte közösen! <3

A Studium Generale ingyenes érettségi felkészítőjének, intenzív táborainak köszönhetően évente több száz hátrányos helyzetű tanuló nyer felvételt a felsőoktatásba. Segíts az esélyegyenlőség megteremtésében!

Szervező: Studium Generale Alapítvány

Helyszín: Magyarország

FŐTÁMOGATÓ - KERESSÜK!

MAGYARORSZÁGI NAGYKÖVET, HIVATALOS SZERVEZŐ:

KÖVESS BENNÜNKET

  • Facebook Social Icon

© 2019 #AdakozóKedd Magyarország

#GivingTuesday 

All Rights Reserved